Despre noi

De-a lungul timpului, am realizat ca, un client multumit valoreaza mai mult decat orice comision, asa ca multumirea si satfisfactia clientului au devenit scopurile principale, astfel devenind clienti pe viata. Restul, vin de la sine.

Activam in domeniul imobiliarelor de peste 18 ani. In timp, am invatat cum sa lucram cu oamenii si sa ne concentram mai mult pe multumirea lor, oarecum in contradictie cu trendul imobiliarelor de acum 18 ani cu accent pe incasarile agentiei.

Trecerea de la intermedieri imobiliare la reprezentare imobiliara a fost un pas firesc in normalizarea acestei activitati, iar piata imobiliara a reactionat favorabil la acest concept revolutionar la acea vreme.

Succesul Imobilo se datoreaza in primul rand standardelor ridicate si a angajamentelor pe care ni le asumam pentru clientii nostri.

 

Despre reprezentarile imobiliare

Dupa cum am mai spus, reprezentarile imobiliare au fost un pas firesc in normalizarea activitatii in imobiliare. Intocmai cum un avocat nu poate reprezenta ambele parti in acelasi proces, un agent imobiliar trebuie sa reprezinte doar o singura parte intr-o tranzactie imobiliara. Noi ii reprezentam pe cei care doresc sa vanda/inchirieze.

Serviciile noastre consta in reprezentarea imobiliara a celor care au proprietati de vanzare sau de inchiriat, consultanta, prezentarea proprietatii in mod favorabil, promovare pe toate canalele moderne, consultanta in relatia cu statul, etc.

Astfel, ca fiecare imobil de vanzare/inchiriere este analizat individual de catre agentii nostri.

Oferim consultanta si cu privire la pret, in care se tine cont de utilitati si dotari, starea cladirii, puncte de interes in zona si pretul zonei.

Cei care doresc sa cumpere au un motiv foarte important de a cumpara proprietatea cu noi: comision 0% pentru cumparator. Nici nu putea fi altfel, pentru ca, repet: noi reprezentam partea care vinde.